Våra tjänster

 

Verkstad

Autodena AB är familjeägt och sedan starten 2010 expanderar vi ständigt,

Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar, a/c service, däck&fälg, avgassystem, bilvård till avancerad felsökning.

Vi är en modern bilanläggning med ett service vänligare sätt att arbeta med bil och dig som kund!

 

Hos oss blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok. En sak är säker, vår service ger stämplar som garanterar kvaliteten.

 

 

Reservdelar

Kontakta oss på info nedan så hjälper vi dig.

 

Vår välutbildade personal ge dig den hjälp du behöver för att hittar rätt tillbehör till din bil och självklart kan vi erbjuda dig originaldelar/ OEM delar till bra priser .

 

Här hjälper vi dig med alla delar och tillbehör till de vanligaste bilmärken.

 

Fråga oss gärna om specifika tillbehör eller reservdelar. Ha gärna ditt registreringsnummer tillhands så hittar vi snabbare just de delar du behöver.

 

Bilvård

Vi har allt inom proffesionell bilvård genom att vi har en hög kompetens och välutbildad personal, där vi kan erbjuda olika lösningar åt konsument, ett exempel är lackskydd med 7 års garanti. För mer info kontakta gärna oss för att få hjälp med konsultation. Ring oss på tel.035-7109998 eller info@autodena.se

 

 

 

Olofsdalsvägen 15 - 302 41 Flygstaden/ Halmstad

Allt imon bil oavsett märke, alla bilar behandlar vi med fingertoppskänsla!