Våra tjänster

Sommar Öppettider:

 08.00 - 17.00  (Lunchstängt 12.00 - 13.00)

1/6-31/8 Stängt Lördag

V 29-30 är servicen begränsad

Service , Reparationer även avancerad felsökning


Vår bilverkstad utför alla typer av service och bilreparationer på personbilar och lätta transportbilar, nya som gamla av alla bilmärken. Vid service kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter servicen stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.


NYBILSGARANTI


Vi erbjuder dig utbildade och erfarna bilmekaniker som kan sin sak. Och stämplarna vi ger dig i serviceboken är lika mycket värda som de du får av märkesverkstaden. Dessutom bjuder vi på Europagaranti och två månaders gratis assistansförsäkring när du låter AD Bilverkstad göra jobbet. Försäkringen gäller i Sverige. Välkommen att boka din service hos oss.


-Vi servar alla märken!


OAVSETT BILMÄRKE, VI KAN DET.


Hjulinställning för både säkerhet, ekonomi och komfort.


Är dina däck snedslitna eller är ratten sned när du kör rakt fram? Då kan du behöva göra en hjulinställning som ger:


Ökad livslängd på däcken

Bättre bränsleekonomi

Ökad säkerhet

Bättre körkomfort

Fel hjulinställning kan även göra att bilen blir orolig på vägen och söker spår.

På väg till oss?


Här finns vi :

Email: info@autodena.se

Bilvårdscenter


Nybilskänsla längre Med bilvård via oss säkerställer du att din bil blir omhändertagen av utbildade och erfarna specialister inom bilrekonditionering. Vi har valt att kalla vår bilvårdsavdelning Gtechniq center i Halmstad, detta är en kvalitetsstämpel för att du som kund ska känna dig trygg med att din bil får bästa möjliga omhändertagande och att endast de bästa produkterna används. Vi har arbetat fram ett antal bilvårdspaket för att göra valet enklare. Du väljer helt enkelt det paket som passar dig och din bil bäst. Känner du dig osäker på vad din bil behöver, så hjälper vi dig gärna. Våra bilvårdspaket Här finns allt från en ordentlig utvändig handtvätt till helrekonditionering med lackkonservering. Med noga utvalda metoder och bilvårdsmedel återskapar vi känslan av en ny bil, vilket kan öka både livslängd och värde.

Vi har även ett antal tilläggstjänster, som bland annat glasbehandling, klädseltvätt, lagning av stenskott och skyddsfoliering. Gtechniq & Cartec waxguard Lackskydd Din bil utsätts dagligen för ett kraftigt slitage, påverkan av surt regn, smuts, UV-strålar, luftföroreningar, trafikdamm, vägsalt och andra kemikalier. Även om dagens billacker är mer avancerade och motståndskraftiga än för bara 10 år sedan, så slits faktiskt bilen mer för var dag. Om man inte skyddar den på rätt sätt. Genom att behandla bilen med vårt speciella två-komponentsmedel skapas ett extra motståndskraftigt skydd som varar i hela 24 månader. Hållbarheten är mer än tre gånger så lång som traditionella vaxer. Vi gör helt enkelt allt för att din bil ska få skina längre. Utför du en lackskyddskonservering av din bil lämnar vi 24 månaders garanti, och naturligtvis får du ett certifikat

Telefon: +46 (0)O35-7109998

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Följ Autodena på sociala medier


 

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

KÖPA FÄLGAR & DÄCK?  ELLER HJULSKIFTE !


Vi har lång erfarenhet och kompetens inom däck, däckbyte och fälgar som du kan köpa, och samarbetar  med de bästa leverantörerna. Vi har konkurrenskraftiga priser på allt från premium till budget alternativ.  För prisuppgift, ring eller boka via hemsidans bokningslänk.


VI FÅR LIVET ATT RULLA PÅ


Hos oss får du ärliga råd och personlig service. Vi hjälper dig att hitta däck som passar din bil, stil och plånbok. Vi skiftar däcken snabbt och tryggt och ställer alltid upp om du får däckproblem. Vi är experter på däck, fälgar och däckservice.

Däckhotell till alla från 499 :-


Basic Däckhotell 499:- ingår: skifte och förvaring


SPA Däckhotell 599:- ingår : skifte, tvätt och förvaring


Balans Däckhotell 699:- ingår: skifte, tvätt,Balansering och förvaring


Elegance Däckhotell 799:- ingår: skifte,tvätt,vaxbehandling och förvaring


*Samtlig priser är per säsong!

© Copyright. Autodena