Bilplåt

Vi utför de flesta skador på fordon under 4 ton,. och samarbetar med alla försäkringsbolag

 

Huvudsakligen reparerar vi krockskadade bilar. Men det omfattar vanligtvis mycket mer än att bara slå ut bucklor och reparera andra skador i plåten. Vi rätar upp hela chassier i riktbänk och demonterar även inredningar, elsystem och motorer. Oftast utförs jobben på uppdrag av försäkringsbolag och det innebär ibland att vi får göra reparationer som går utanför vårt egentliga område. Men det är inga problem, vi klarar det mesta! Även rutbyte på personbilar och lätta lastbilar utföres.

 

 

 

Stöldskad
Plåtskada
Glasskada
Lackskada
 
 
 
 
 
 

På väg till oss?

 

Här finns vi :

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

LEVERANS

 

Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR

 

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

Följ Autodena på sociala medier

 

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT

 

Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena