Prislista

Prislista bilvårdspaket

 

Utvändig tvätt 275:-

 

Utvändig rengöring med avfettning, fälgrengöring och vaxschamponering.

Invändig tvätt 700:-

 

INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar. UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa

 

Bilvård Stor 3495:-

 

INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar. UTVÄNDIGT: Avfettning,tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering och vaxning lacken förseglas mes goldwax. Vi lämnar 12 månaders garanti på arbetet.

Bilvård Stor + fr. 4950:-

 

NVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrument panel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering. LACKFÖRSEGLING: Lacken förseglas med speciella 2K medel. Vi lämnar 24 månaders garanti på arbetet.

WaxGuard

 

-professional car paint protection

WaxGuard är Cartecs unika lackskydd med hela 2 års garanti! WaxGuard förser lacken med en yta som skyddar mot yttre påfrestningar och extrema väderförhållanden, samtidigt som lackytan får en synbart högre och djupare glans. WaxGuard lackskydd appliceras endast av utbildad och av Cartec godkända stationer. Läs mer på www.waxguard.com

När en bil konstrueras måste biltillverkarna ta hänsyn till olika länders förhållande där den kommer att säljas, såsom bränslekvalitet, avgasutsläpp och klimatförhållande.

 

 

Fälgbehandling

 

Det har alltid varit ett problem att hålla bilens fälgar rena och snygga då bilens bromsar bildar ett fint bromsdamm som lätt fastnar och bränner in i fälgen. Denna behandling löser detta genom att försegla fälgens yta och göra den tätare. Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet. Efter behandlingen behöver inte längre starka fälgmedel användas. Nu räcker det oftast med milda rengöringsmedel i kombination med högtryckstvätt. Förutom att detta gör rengöringen enklare är det också bra för miljön. Vanligast är att vi behandlar fälgens utsida, men vi kan även behandla fälgens insida om hjul eller fälg lämnas in lösa. Vi gör givetsvis fälgen kliniskt ren före behandlingen.

 

 

 

På väg till oss?

 

Här finns vi :

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

LEVERANS

 

Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR

 

24 / 7 SUPPORT

 

Ring på 0733-122533

OBS! Gäller endats kunder som har avtal med oss!

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

Följ Autodena på sociala medier

 

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT

 

Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena