Service & Reparation

Vi servar & reparerar alla bilmärke, oavsett ålder!

 

Vår bilverkstad är en aukoriserad verkstad och utför alla typer av service och bilreparations arbeten på personbilar och lätta transportbilar (inkl.husbilar), nya som gamla oavsätt bilmärke.

 

Vid service och reparationer kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter anpassad service stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.

 

Vi servar och reparerar alla typer av fordon under 5 ton, det vill säga allt från mopelbilar till lätta transportbilar och vi har allt som krävs för att göra detta

i vissa fall kan vi rekommedera annat.

 

Vår personal har hög känsla för service och kunskaps nivå genom fortlöpande utbildningar samt bra verktyg att jobba med, på så vis kan vi hålla en hög kvalité och kundservice.

Vi är lyhörda för vad ni kan ha för upplevelse hos oss och på så vi också utvecklas med er.

 

Har du fått besiktningsanmärkningar så löser vi det också, vi kan släcka 2:or som ni fått på bilen efter att den åtgärdats hos oss.

 

Vi är specialierade på Audi,VW,Skoda ,Volvo,Saab, och har förkärlek för andra europeiska bilmärken.

Vi är auktoriserade för Gtechniq Detail Center och installatör avJohnson solfimer.

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid, kontakta oss för att få hjälp.

Vi återkommer till dig inom 48 timmar.

Vad är kontrollerad bilverkstad? klicka på filmen nedan:

På väg till oss?

 

Här finns vi :

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

LEVERANS

 

Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR

 

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

Följ Autodena på sociala medier

 

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT

 

Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena