Chiptuning/Performance

-Vi servar & Lagar alla bilmärke, oavsett ålder!

Följ oss på sociala medier!

Skicka din förfrågan till oss , så återkommer vi inom 24 timmar!

 
 
 
 

Atm-Perfomance halmstad / Autodena


Chiptuning • Performance • Tillbehör & Reservdelar


Vi på Atm-chiptuning halmstad erbjuder er ett brett utbud inom tuning och Performance.

Anpassad programvara, Omfattande erfarenhet, Få ut det bästa av din motor

Den perfekta anpassade produkten för extra glöd och flexibilitet


Fördelar med chiptuning

En ATM-chiptuning är en högkvalitativ och hållbar produkt utvecklad av ATM-motorhanteringsprogramvarespecialister. Anpassad programvara ger dig följande fördelar:

  • Bättre körprestanda
  • Extra kraft och vridmoment, testad och säker!
  • Mer anda, flexibilitet och körkomfort
  • Bränslebesparing (effektivare) upp till mer än 5%!
  • Utsläppsstandarder bibehålls


OM OSS

ATM Performance stöds av ATM-Chiptuning, och som en enhet bildar vi ett starkt team av kvalificerade proffs från tuning industrin som har stort kunskap inom chiptuning och motoroptimering.

Vi försöker ständigt överträffa kundernas förväntningar när det gäller kvalitet, service och säkerhet, som hör till kärnvärdena för ATM.

Med vårt utvecklingsprogram och tillsammans med vårt starka nätverk av partners vill ATM växa till en av de mest dynamiska, progressiva och ledande organisationerna inom motoroptimering/chiptuning i Europa. Allt detta genom produktinnovation, snabb reaktion på förändringar i marknaden, tydlig kommunikation och progressiv marknadsföringsaktiviteter.

ATM är specialister på att optimera programvaran för att förbättra bensin- och dieselfordons prestanda. För oss är det därför viktigare att bilen presterar så bra som möjligt och går så smidigt som möjligt än att maximal effekt uppnås.

En motoroptimering från ATM är det som ger extra krydda och flexibilitet i din bil. Tack vare den extra kraft och vridmoment som frigörs efter optimering, blir körning en helt annan upplevelse. ATM erbjuder olika mjukvara optimeringar, och har lösningar för nästan alla bensin och dieselfordon.

Motoroptimering / chiptuning


Utveckling av programvara för chiptuning

ATM är stolt över att kunna garantera att den tillhör en utvald grupp i Europa som kan utveckla själva hållbar programvara. Detta säkerställer det bästa resultatet för ditt fordon. ATM programmerare är välutbildade och använder dynamometer till chiptuning programvara för att förfina till perfektion. ATM lyckas få bästa möjliga prestanda från bensin- och dieselfordon på ett ansvarsfullt sätt varje gång.Läs mer här! 

ATM-chiptuning - körupplevelserAnpassad chiptuning utvecklad och tillämpad av ATM Chip Tuning är en framgångshistoria i både Nederländerna och Belgien. På den här sidan hittar du inlämnade referenser från både Belgien och Nederländerna.Vi inns i 12 länder med 300

ATM tuners Worldwide.


Lär mer här!

Garanti och service


UTMÄRKTA GARANTIER FÖR ALLA LEVERERADE PRODUKTER

Säkert och pålitligt

ATM Chip Tuning garanterar leveransen av en högkvalitativ, säker och pålitlig produkt. Det är därför självklart att ATM ger utmärkta garantier för alla levererade produkter. Alla ATM-produkter är omfattande testade och ligger alltid inom säkerhetsmarginalerna för motorbelastningsnivån.


ATM-standardgaranti

Med en ATM-chipstemning får du följande garantier som standard:

  • 3 månaders garanti på motorn *;
  • 5 års garanti på programvaran **;
  • 10 dagars pengarna tillbaka-garanti;

* För undantag från denna garantibestämmelse, se våra villkor.

** Installationskostnader debiteras vid byte av vår programvara efter en programuppdatering av din återförsäljare. Vänligen fråga om detta när du gör chipinställning.

* Standardgarantin för ATM-Chip-inställningen är baserad på "Carry-in". Föraren av fordonet i fråga ansvarar för transporten av fordonet till ATM-platsen.


Läs mer !

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera