Bilvård

-Vi servar & Lagar alla bilmärke, oavsett ålder!

Följ oss på sociala medier!

Välkommen till oss på Autodena !

Bilvårdscenter med placering i Halmstad/ Flygstaden,

som brinner för bilvård och att hålla hög kvalitet.

Vårt mål är att vara bäst, är inte du nöjd så är inte vi nöjda.

Vår passion och erfarenhet är din trygghet.


Vi erbjuder tjänster inom bilvård, som biltvätt, städ, traditionellt Lackskydd, keramiskt lackskydd, rekonditionering, sanering, polering, vaxning, slipning av strålkastare, montering av solfilm, riktning av bulor.

Lackskydd Ceramic Guard med 3 års garanti


I denna tjänst rubbar, polerar och lägger Ceramic Guard. Detta är verkligen produkten vi rekommenderar. För full info läs nedan om Ceramic Guard

 

Pris: 6500 sek (500 sek nybilsrabatt) JUST NU 5850!!!

Underhåll för förlängning av garanti 1200 sek årsvis, vi skickar dig ett sms när det närmar sig.

Om Ceramic Guard.


Ceramic Guard SiCarbon Coating

Ceramic Guard är ett genombrott inom kiselbaserade nanocoatings. Med denna revolutionerade produkt är det nu möjligt att applicera en mycket blank, len och skyddande yta på bilens lack – i ett enda steg. Ceramic Guard stärker och höjer lackens hårdhet, vilket gör att den blir betydligt mer resistent mot repor etc-

Lacken får en synbart djupare glans och färg. Den blir också mycket lätt att rengöra och får en stark vattenavvisande yta, vilket gör Ceramic Guard till det ultimata skyddet för bilens lack.

Ceramic Guard 4life Garanti

Ceramaic Guard ger en standardgaranti på 3 år för behandlad lack.  Garantin gäller förutsatt att skyddet appliceras av en Ceramaic Guard specialist och i enlighet med korrekta anvisningar och metoder. Med Ceramaic Guard 4Life finns möjlighet att förlänga garantiperioden . Med en årlig inspektion samt underhållsbehandling av Ceramaic Guard förlänger din garantiperiod.

Garantiperioden förlängs ett år per varje inspektion och underhållsbehandling. Dessa utförs av en Ceramaic Guard specialist.

Permanent skydd

En revolutionerade coating med extremt bra skydd samt vatten- och smutsavvisande effekt på bilens lack. Detta förenklar avsevärt momentet att tvätt bilen – insekter försvinner utan problem och lacken har ett optimalt skydd mot trafikfilm, smuts, UV-strålning, aggressiva kemikalier (ph2 till ph13) samt övrigt som kan verka skadligt på utvändig lack.

Utöver detta tillför Ceramic Guard extremt hög glans och färgdjup till lacken. Även om ett lager är mer än tillräckligt, så kan Ceramic Guard appliceras i flera lager. Som effekt av ett tjockare skikt blir då att lacken blir hårdare och att färgdjup och glans blir ytterligare förstärkt.

Teknologiskt genombrott

Genombrottet startar på molekylnivå. Många lackskydd och förseglingar använder kisel i förening med syre (Si02). I Ceramic Guard ersattes syre av kol (carbon). Dessa SiCarbon+ molekyler ger en ökad densitet. Med Si02 försvinner upp till 30% av applicerad coating vi härdning, medan SiCarbon har ett maximalt tapp på bara 5%. Carbon-molekylerna binder sig till kisel-molekylerna istället för att dunsta, vilket gör att Ceramic Guard  i slutändan bibehåller en högre densitet. Högre densitet resulterar i högre reptålighet, flexibilitet och att nano-molekylerna permanent fäster vid lackenoch därför enbart kan avlägsnas genom polering.

Tack vare många års forskning inom lackskydd har cartec lyckats lägga till den senaste polymertekniken i SiCarbon+ -beläggningen. Detta skapara en droppvinkel på 110ᵒ och en extremt jämn yta efter applicering.

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera