Ceramic Guard

Double-click here to add your own text.

-Vi servar & Lagar alla bilmärke, oavsett ålder!

Följ oss på sociala medier!

Vi är ditt Ceramic Guard Center i halland

Ceramic guard från:

pris exempel:

4995 :- liten bil ex. Toyota Aygo, VW Up..mm


5995 :- Mellanbil ex. VW Golf, Audi A3 ..mm

 

7995 :- Storbil ex. Audi A6 , BMW 5,7 &X modell , Mercedes-Bens E-, R-, S-Klass mm...

Kom in till oss för just din bil!

Och få ett gratis kostnadsförslag!

Keramisk Skydd, Det bästa skyddet för din bil

SiCarbon + Beläggning


Skydd som varar

Ceramic Guard är en unik produkt: en revolutionerande beläggning som ger utmärkt skydd och gör fordonets målarfärg vatten- och smutsavvisande. Med keramisk skyddsbeläggning från Cartec glider smuts och insekter helt enkelt av färgen som vatten från en andas rygg, särskilt när du tvättar din bil. Med Ceramic Guard har din bil målarbete maximalt skydd mot vägskräp, salt, UV-strålning, skadliga kemikalier och allt annat som är skadligt för lackering. Keramisk skydd ger färgen en märkbar glans och färgdjup.

Även om en beläggning är tillräcklig kan Ceramic Guard också appliceras i flera lager. Detta skapar ett ännu tjockare skyddslager. Varje lag stärker färghållfastheten och färgdjupet.

Specialister

Ceramic Guard används av vårt nätverk av specialister som är experter på vad de gör. Rätt förbehandling av fordonets färg är avgörande för slutresultatet och våra specialister vet exakt vad färgen behöver innan de applicerar beläggningen.

Garanti

Ceramic Guard ger en 3-årsgaranti på behandlat lack. Garantin gäller endast om beläggningen appliceras av en keramisk skyddsspecialist med rätt metoder.

Med Ceramic Guard 4life kan du välja en ännu längre garanti. Så länge du har en årlig inspektions- och underhållsbehandling som utförs av en keramisk skyddsspecialist förblir garantin giltig. Garantin förlängs ytterligare ett år efter varje underhållsbehandling. En keramisk skyddsspecialist utför inspektionen och behandlingen åt dig.

Tillverkaren: Cartec BV

Cartec BV har tillverkat professionella underhålls-, skydds- och poleringsprodukter för fordon i över 30 år nu. Cartec utvecklar sina produkter i sina egna laboratorier i Nederländerna, där erfarna specialister utvecklar och innoverar dagligen. Cartec tillverkar sina produkter i en modern fabrik i Nederländerna, så att de innovativa produkterna uppfyller de mycket höga standarderna för (professionella) kunder. Cartec-produkter säljs och används över hela världen i mer än 50 länder.

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera