Däckservice

Följ oss på sociala medier!

-Oavsett bilmärke, vi kan det!


Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster

Vill du boka tid för hjulskifte eller plats på vårt däckhotell - besök då vår onlinebokning .

I vårt nordiska klimat är valet av rätt däck, både sommar- och vintertid, en viktig fråga. Vi har ett stort sortiment av däck till bra priser och dessutom lång erfarenhet som gör att vi kan ge dig goda råd på vägen.

Bilens däck är din enda kontakt med vägen när du kör – och varje kontakyta är ungefär lika stor som en hand. Med andra ord är det viktigt att du kör runt med bra däck som passar dig och din bil.

Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Dessutom finns våra duktiga däckexperter tillgängliga för att guida och ge råd så att du hittar de produkterna och tjänsterna som passar bäst för just dig och din bil.

Har du ont om plats hemma? Vi hjälper dig gärna att både byta och förvara dina däck. Allt för att du ska få en så trygg och enkel vardag som möjligt.KÖPA FÄLGAR ? ELLER ETT  DÄCKBYTE OAVSÄTT!


Vi har lång erfarenhet och kompetens inom däck, däckbyte och fälgar som du kan köpa, och samarbetar  med de bästa leverantörerna. Vi har konkurrenskraftiga priser på allt från premium till budget alternativ.  För prisuppgift, ring eller boka via hemsidans bokningslänk.


VI FÅR LIVET ATT RULLA PÅ


Hjulskifte 270 SEK


Basic Däckhotell 720 SEK ingår: skifte och förvaring


 SPA Däckhotell 850 SEK ingår: skifte, tvätt,Balansering och förvaring


Elegance Däckhotell 1250 SEK  ingår: skifte,tvätt, behandling och förvaring


*Samtlig priser är per säsong!

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera