Bilglas

-Vi servar & Lagar alla bilmärke, oavsett ålder!

Följ oss på sociala medier!

BEHÖVER DU BYTA VINDRUTA, VI HJÄLPER DIG!


Vi försöker alltid att reparera en skadad bilruta, men ibland går det inte. Om din vindruta inte går att laga byter vi ut den över dagen.


I vissa lägen kan det vara så att en vindruta är i så dåligt skick att man varken kan eller bör reparera den av säkerhetsskäl. Då behöver den bytas ut på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Vi har rätt bilrutor för alla bilmärken och årsmodeller: vindruta, bakruta och sidorutor.


Höj säkerheten och gör din bil bättre genom att byta ut en skadad vindruta. Du betalar dessutom bara självrisken som varierar beroende på vilket försäkringsskydd du har. Du slipper fylla i blanketter och ha kontakt med försäkringsbolaget, allt sånt sköter vi. Om du behöver får du tillgång till fri lånebil eller elcykel medan vi byter vindruta på din bil. Välkommen!


Fri lånebil

Prisförfrågan

Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera