Bilskadereparation

-Vi servar & Lagar alla bilmärke, oavsett ålder!

Följ oss på sociala medier!

Stöldskad
Plåtskada
Glasskada
Lackskada
 
 
 
 
 
 
 

Vi utför de flesta skador på fordon under 4 ton,. och samarbetar med alla försäkringsbolag


Huvudsakligen reparerar vi krockskadade bilar. Men det omfattar vanligtvis mycket mer än att bara slå ut bucklor och reparera andra skador i plåten. Vi rätar upp hela chassier i riktbänk och demonterar även inredningar, elsystem och motorer. Oftast utförs jobben på uppdrag av försäkringsbolag och det innebär ibland att vi får göra reparationer som går utanför vårt egentliga område. Men det är inga problem, vi klarar det mesta! Även rutbyte på personbilar och lätta lastbilar utföres.
Olofsdalsvägen 15, 30241 Halmstad

Email: info@autodena.se

Telefon: +46 (0)O35-7109998

På väg till oss?


Här finns vi :

LEVERANS


Vi kan skicka alla produkter i vår shop via postnord eller DHL.

KÖPVILLKOR


Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. För mer info tryck här!

TILLGÄNGLIGA BETALSÄTT


Betala Direkt, faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring, delbetala i din egen takt och betala i slutet av oktober.

Genom att lämna information i kassan godkänner jag alla villkor. Genom att klicka på "Slutför köp" accepterar jag betalningsansvar och godkänner köpvillkoren hos Autodena AB.

© Copyright. Autodena

Följ Autodena på sociala medier


 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera