Service & Reparation

En bilverkstad för din bil

Vi servar &  reparerar alla bilmärke, nya som gamla oavsett ålder!


Vår bilverkstad är en aukoriserad verkstad och utför alla typer av service och bilreparations arbeten  på personbilar,släpvagn och lätta transportbilar (inkl.husbilar), nya som gamla oavsätt bilmärke genom att vara en certifierad Autoexperten verkstad.


Vid service och reparationer kontrollerar vi vad tillverkaren rekommenderar för eventuella mil eller tidsanpassade tillägg, vilket innebär att du bibehåller din eventuella fabriksgarantier. Efter anpassad service stämplar vi serviceplanen och skriver in genomförda åtgärder.


Vi servar och reparerar alla typer av fordon under 4 ton, det vill säga allt från mopelbilar till lätta transportbilar och vi har allt som krävs för att göra dettai vissa fall kan vi rekommedera annat.


Vår personal har hög känsla för service  och kunskaps nivå  genom fortlöpande utbildningar samt bra verktyg att jobba med, på så vis kan vi hålla en hög kvalité och kundservice.


Vi är lyhörda för vad ni kan ha för upplevelse hos oss och på så vi också utvecklas med er.


Har du fått besiktningsanmärkningar så löser vi det också,  vi kan släcka 2:or som ni fått på  bilen efter att den åtgärdats hos oss.


Vi är specialierade på Mercedes, Audi, VW, Skoda, Seat, Volvo, Saab, och har förkärlek för andra europeiska bilmärken.


Oavsett vad du behöver hjälp med så kan du alltid, kontakta oss för att få hjälp.

1 års Fri vägassistans vid service hos oss!

Vi återkommer till dig inom 48 timmar.